Elektronikkbutikker på Sørlandssenteret og i Kristiansand sentrum

Sørlandssenteret, som ligger i Vågsbygd i Kristiansand, er et av Norges største kjøpesentre. Det er hjem til flere populære elektronikkbutikker som Power og Telenor.

Power på Sørlandssenteret

Power er en av landets mest kjente elektronikkforhandlere, og de har en stor butikk på Sørlandssenteret. Her kan du finne alt innen elektronikk og gadgets, fra mobiltelefoner og datamaskiner til lydanlegg og smarte hjemmeprodukter. Power er kjent for sitt brede utvalg, konkurransedyktige priser og ekspertise.

Telenor på Sørlandssenteret

Telenor er Norges største telekommunikasjonsselskap, og de har også en butikk på Sørlandssenteret. Her kan du få hjelp med alt fra mobilabonnementer og telefoner til bredbåndstjenester og tilbehør. Telenor tilbyr også rådgivningstjenester og support for bedrifter.

Elektronikkbutikker i Kristiansand sentrum

For de som foretrekker å handle elektronikk i sentrum av Kristiansand, er det flere alternativer å velge mellom.

Power i Kvadraturen

Power har også en butikk i Kvadraturen, sentrum av Kristiansand. Her kan du gå på oppdagelsesferd blant elektronikk av alle slag. Enten du trenger en ny TV, en spillkonsoll eller hvitevarer til hjemmet ditt, vil du finne et bredt utvalg av produkter hos Power.

Power i Kristiansand sentrum

Power har en egen butikk i Kristiansand sentrum. Denne butikken er et flott alternativ for de som ønsker en mer sentral beliggenhet. Her kan du få hjelp av deres ansatte til å finne akkurat det du leter etter, enten det er en mobiltelefon, et kamera eller en smartklokke.

Åpningstider og kontaktinformasjon

Åpningstidene for Power på Sørlandssenteret er mandag til fredag 10:00-21:00 og lørdag 10:00-19:00. Telefonnummeret er 38 05 45 50.

Åpningstidene for Telenor på Sørlandssenteret er mandag til fredag 10:00-20:00 og lørdag 10:00-18:00. Telefonnummeret er 38 05 42 00.

Åpningstidene og kontaktinformasjonen for Power-butikken i Kvadraturen og Power-butikken i Kristiansand sentrum kan variere. Ta kontakt med butikkene direkte for oppdatert informasjon.

Oppsummering

Enten du befinner deg på Sørlandssenteret eller i Kristiansand sentrum, er det flere elektronikkbutikker å velge mellom. Power og Telenor er populære valg for de som ønsker et bredt utvalg og kompetent hjelp. Sjekk åpningstidene og kontaktinformasjonen for å planlegge ditt neste besøk i elektronikkbutikken!

Ofte stillede spørgsmål

Hvor finner jeg Power på Sørlandssenteret?

Power på Sørlandssenteret ligger i 2. etasje ved siden av Telenor. Slik finner du Power på Sørlandssenteret.

Hva er åpningstidene til Power på Sørlandssenteret?

Power på Sørlandssenteret har åpent mandag til lørdag fra kl. 10:00 til kl. 21:00. Planlegg ditt besøk til Power på Sørlandssenteret.

Hva tilbyr elektronikkbutikken Power i Kristiansand sentrum?

Power i Kristiansand sentrum tilbyr et bredt utvalg av elektronikkprodukter som TV, mobiltelefoner, bærbare datamaskiner og mye mer. Utforsk elektronikkutvalget hos Power i Kristiansand sentrum.

Hvor kan jeg finne Power i Kvadraturen?

Power i Kvadraturen ligger i Markens gate i Kristiansand sentrum. Få veibeskrivelser og finn Power i Kvadraturen.

Hva er åpningstidene til Power i Kristiansand sentrum?

Power i Kristiansand sentrum har åpent mandag til fredag fra kl. 10:00 til kl. 20:00, og lørdag fra kl. 10:00 til kl. 18:00. Se de nyeste åpningstidene for Power i Kristiansand sentrum.

Hvordan kan jeg kontakte Power i Kristiansand sentrum?

Du kan kontakte Power i Kristiansand sentrum via telefon på 55 91 95 00 eller via e-post på kristiansand@power.no. Ta kontakt med Power i Kristiansand sentrum.

Hva er åpningstidene til Power i Kristiansand sentrum på søndager?

Power i Kristiansand sentrum er stengt på søndager. Søndagsåpningstider for Power i Kristiansand sentrum.

Har Telenor en butikk på Sørlandssenteret?

Ja, Telenor har en butikk på Sørlandssenteret, i 2. etasje ved siden av Power. Besøk Telenor-butikken på Sørlandssenteret.

Finnes det parkeringsmuligheter ved Power i Kristiansand sentrum?

Ja, det er parkeringsmuligheter tilgjengelig i nærheten av Power i Kristiansand sentrum. Les mer om parkeringsmulighetene ved Power i Kristiansand sentrum.

Hva er den nøyaktige adressen til Power i Kristiansand sentrum?

Power i Kristiansand sentrum er lokalisert i Markens gate 8, 4611 Kristiansand. Finn veien til Power i Kristiansand sentrum med den nøyaktige adressen.

Artiklen Elektronikkbutikker på Sørlandssenteret og i Kristiansand sentrum har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 43 anmeldelser