Finn de perfekte firmagavene til deg og din bedrift

Heldigvis tilbyr ganske mange nettselskaper ulike leveringsmetoder. En som er mye brukt er å få den levert til en pakkebutikk, fordi du da har full fleksibilitet til å hente de nye varene dine på et tidspunkt du velger. Fraktmetoden er derfor veldig enkel, og ofte også den billigste leveringsmetoden.

Du bør også velge å få produktene levert til ditt bosted eller til adressen der du jobber. Denne er dessverre litt mer peppery, men på den annen side ganske uproblematisk. I de fleste tilfeller vil imidlertid den enkleste leveringsmåten være å hente produktene selv, men dette er betinget av at du bor i nærheten av nettbutikkens lager.

Leveringshastigheten kan i noen tilfeller være eksepsjonell viktig forutsatt at du trenger bestillingen umiddelbart, og det er derfor absolutt viktig at vi sjekker tidshorisonten for levering for det respektive produktet.

Mange nettbutikker annonserer levering neste virkedag på sine bestselgende varenumre, noe som likevel forstås som at transaksjonen lagres før et visst tidspunkt, med sikte på at de har mulighet til å få bestillingen hoppet over før pakkeansatte har fire kvelder.

Inntil flere nettselskaper tilbyr portofri levering, men ofte er dette betinget av å handle for et presist beløp. Som et alternativ bør du velge den billigste leveringsformen, som ofte – uansett om du bor i nærheten av Vejle, Hillerød eller Humlebæk – vil få budet til å levere bestillingen til et hentested.

Netthandel utfordrer de fysiske butikkene

Det er ekstremt uproblematisk for vanlige folk å gjøre prissammenligninger på flere nettbutikker og med det motivet har flertallet av nettbedrifter funnet det nødvendig å senke prisnivået på varene – for juniorer, og i tillegg også for damer og herrer – drastisk, og til og med noen ganger utføre levering uten kostnad.

Men det kan likevel være fordelaktig å se på noen få butikker på nett etter tilbud før du fullfører handelen, slik at du er godt informert for å få den beste prisen.

Du må imidlertid være forsiktig med at i tilfelle en nettbutikk markedsfører et produkt til en utopisk rimelig utopisk pris, skal dette i noen tilfeller være bevis på en falsk nettbutikk. Kjøp med vanlige betalingskort inngår derimot i en vedtekt, som dekker deg som kjøper mot uærlige nettbutikker.

Vi foretrekker vanligvis kjøp med kort eller betaling med mobiltelefon. Som en annen løsning bør du bruke en avdragsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfelle du ønsker å betale ned regningen i flere rater.

Det er smart at du studerer nettselskapets karakterer

Før noen kjøper fra en forhandler på internett, må de faktisk gjennomgå nettbutikkens vilkår, men dette er vanligvis et omfattende prosjekt.

Et alternativ kan derfor være å sjekke om nettselskapet er knyttet til e-merket, siden dette kan være en indikasjon på at e-selskapet respekterer de offisielle reglene, i tillegg til at nettselskapet butikk er tidvis under tilsyn av fagfolk som har innsyn i regelverket på området. Dette gir deg en mulighet til støtte dersom du støter på vanskeligheter i prosessen med handelen din.

I tillegg til dette er det prisverdig at du er klar over de grunnleggende retningslinjene som gjelder for transaksjonen, for eksempel hvilken returrett e-forhandleren garanterer. I den forbindelse er det også aktuelt at du til enhver tid sikrer din kvitteringsmail, slik at du vil kunne bevise bestillingen en gang til, uansett om du er ute etter varer til mann eller kvinne.

Netthandel fortsetter å vokse

Trustpilot inkluderer perfekt egnede alternativer for å undersøke vurderingene til mange tidligere brukere, og av den grunn oppfordrer vi deg sterkt til å søke i nettselskapets rangeringer før du fullfører shoppingen din.

Facebook tilbyr på samme måte flere anstendige muligheter til å få innsikt i internettvirksomhetens popularitet. I tillegg ser vi en rekke nettbutikker hvor folk kan skrive en vurdering av kjøpet sitt, som skal brukes på samme måte for å bedømme hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi har tette samarbeid med et team av nettbutikker når vi markedsfører bedriftenes produkter, og tjener provisjon i tilfelle personene vi sender på fullfører en bestilling.

Informasjon om tilbud og internettsteder oppdateres ofte, men vi kan ikke garantere mot endringer som kan ha blitt gjort etter at vi sist oppdaterte informasjonen som ble brukt.