Husk å finne tid til selvfornøyelse

Flere internettbutikker tilbyr i dag et bredt utvalg av forskjellige fraktalternativer. En som er veldig vanlig er at nåtiden får pakken levert til en pakkebutikk, hvor du selv kan hente bestillingen når det er anledning til det. Leveringsmåten er derfor ekstremt grei, og ofte også den rimeligste typen levering.

Du kan også vurdere å bestille produktene for levering hjem til deg eller til din arbeidsplass. Alternativet er vanligvis litt mer kostbart, men på den annen side ultra enkelt. Den billigste typen levering er unektelig at du henter pakken selv, men det alternativet krever at du holder deg i kort avstand fra nettselskapets hovedkontor.

Mange nettselskaper garanterer dag-til-dag levering av utallige produkter, men som imidlertid krever at bestillingen blir realisert tidligere enn et bestemt tidspunkt, slik at de kan få produktet klart før de ansatte gå hjem.

Flere nettbutikker tilbyr gratis frakt, men stort sett krever det at du betaler et visst beløp. Som et alternativ må du foretrekke den billigste leveringsmetoden, som i mange tilfeller – enten du er i Viborg, Dragør eller Ribe – vil være å få transportøren til å kjøre produktene til et utleveringssted.

Få det levert til leiligheten din eller til jobbadressen din

Det er superrimelig for kjøpere å finne informasjon om priser fra ulike nettselskaper og på den annen side de fleste Internett-bedrifter har vært nødt til å skrive ut prisene på varene – for barn, så vel som for damer og herrer – enormt, og til og med noen ganger tilby gratis frakt.

På den annen side kan det tross alt vise seg å være smart å sjekke et par nettbutikker for rabattkoder før du gjennomfører transaksjonen, slik at du er garantert å få den billigste prisen.

Man må imidlertid være så forsiktig at i tilfelle en virksomhet på Internett annonserer varene sine til en pris som anses som utrolig rimelig, bør det noen ganger være et signal om et uoppriktig internettselskap. Heldigvis er kortbestillinger dekket av en forskrift som beskytter oss mot bedragerske nettselskaper.

Vi anbefaler generelt transaksjoner med kort eller betalinger med mobiltelefon. Alternativt bør du bruke en avbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, så lenge du har tenkt å dekke regningen over tid.

Før folk handler i en butikk, bør de lese nettbutikkens regler for å være sikker, men dette er vanligvis ikke særlig interessant.

Et enkelt alternativ kan derfor være å se om nettbutikken er e-merke tilkoblet, fordi det ofte er en erklæring om at nettselskapet støtter de danske reglene, samt at nettbutikken er rutinemessig inspisert av advokater som har nødvendig kunnskap om reglene. I tillegg tilbys du en snarvei til support dersom du blir utsatt for problemer i handleprosessen.

Et bevis på at nettvirksomheten anerkjenner de offisielle danske reglene

Trustpilot tilbyr ganske fantastiske løsninger for å gjøre deg kjent med en lang rekke aktuelle kunders vurderinger, og av den grunn anbefales det, at du sjekker nettbutikkens anmeldelser før du legger inn bestillingen.

Facebook gir deg også helt greie løsninger for å bli kjent med nettbutikkens kundefokus. I tillegg finnes det mange internettselskaper hvor man kan skrive ned en vurdering av deres kjøpsopplevelse, som bør brukes på samme måte for å danne seg et inntrykk av tidligere kunders opplevelser.