Matbokser til alle

Mange nettbutikker tilbyr nå noen ganger et stort utvalg av forsendelsesmetoder. En som er mye brukt i disse dager er levering til et hentepunkt, som lar deg hente produktene dine når det passer inn i kalenderen din. Fraktmetoden er svært rimelig, og ofte også den billigste leveringsversjonen.

Du kan alternativt velge å få det levert til din private bolig eller til din arbeidsplass. Dette vil vanligvis være litt mindre rimelig, men på den annen side veldig fleksibelt. I de fleste tilfeller vil imidlertid den billigste fraktløsningen være å hente produktene selv, men det alternativet avhenger av at du bor i kort avstand fra nettbutikkens lager.

Et stort antall internettbedrifter utfører levering på kun en enkelt ukedag for en rekke varenumre, som imidlertid står og faller med bestillingen før et bestemt tidspunkt, slik at de mest sannsynlig kan rekke å få varen betjent før de lageransatte har fri.

En indikasjon på at nettbutikken holder seg til de danske retningslinjene

I dag er det ganske enkelt for enhver å vurdere prisnivået på flere nettbutikker og derfor har et stort antall nettbutikker blitt tvunget til å presse utsalgsprisene på spesielt deres beste i testprodukter – for jenter og gutter, og også for menn og kvinner – og til og med noen ganger tilby gratis levering.

Til tross for dette kan det likevel vise seg å være fordelaktig å analysere noen få butikker på nettet etter salg før du fullfører handlen, slik at du kan være sikker på å få tak i den billigste prisen.

Du bør tross alt ikke glemme at hvis en e-handler tilbyr produktene sine til en salgspris som kan virke uendelig attraktiv, så bør dette ofte være en indikasjon på en svindelbutikk. Kjøp med vanlige betalingskort er uansett omfattet av en lovbestemmelse som favoriserer oss mot bedragerske nettbutikker.

Før folk handler i en nettbutikk bør de egentlig bestemme seg for nettbutikkens vilkår, men dette er ofte en tidkrevende oppgave.

Et annet forslag kan derfor være å finne ut om internettselskapet er e-merket, siden dette typisk er en forsikring om at nettforhandleren overholder de offisielle reglene, i tillegg til at e-handelen er fortløpende revidert av sakkyndige som har nødvendig kunnskap om gjeldende regelverk. I tillegg gir det deg mulighet til assistanse dersom du opplever vanskeligheter som følge av kjøpet.

I tillegg anbefaler vi at kunden er kjent med de viktigste retningslinjene som gjelder for transaksjonen, for eksempel hvilken børspolicy internettselskapet bruker. I den forbindelse er det også essensielt at du alltid tar vare på kvitteringen, slik at du kan bevise din handel en gang til, uansett om du er ute etter varer til jente eller gutt.

Internetthandel vokser eksplosivt

Trustpilot tilbyr ultra-relevante sjanser til å se nærmere på kritikken til ulike nåværende kunder og derfor anbefales det at du leser e-selskapets kritikk før du legger inn bestillingen.

Facebook tilbyr deg også noen stabile løsninger for å få et innblikk i nettforhandlerens pålitelighet. I tillegg ser vi noen utsalgssteder på nettet som gir folk mulighet til å lage en anmeldelse av kjøpet sitt, som også må brukes til å ta stilling til kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av reklame. Vi samarbeider med en rekke nettforhandlere der vi formidler butikkenes tilbud, og samler inn provisjoner i tilfelle våre besøkende foretar et kjøp.

Data om tilbud og nettbutikker vedlikeholdes fortløpende, men det er umulig for oss å gi garantier mot justeringer som kan ha blitt gjort siden sist vi oppdaterte den viste informasjonen.