Nærmeste Kiwi: Kiwi Nardobakken

I dette guiden skal vi ta en nærmere titt på Kiwi Nardobakken, ditt nærmeste Kiwi-supermarked. Kiwi Nardobakken ligger i hjertet av byen og tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer og produkter til gode priser. Enten du trenger ferske grønnsaker, melk, brød eller andre dagligvarer, vil du finne alt du trenger hos Kiwi Nardobakken.

Åpningstider

Kiwi Nardobakken er åpent hver dag fra tidlig morgen til sent på kveld. Dette gjør det enkelt å handle inn matvarer når det passer deg best. Her er Kiwi Nardobakken sine åpningstider:

Dag Åpningstid
Mandag-fredag 07:00-23:00
Lørdag 08:00-22:00
Søndag 09:00-21:00

Tilbud og kampanjer

Kiwi Nardobakken er kjent for sine gode tilbud og kampanjer. Her finner du ukentlige kampanjevarer som gir deg muligheten til å spare penger. Følg med på nyhetsbrevet eller besøk butikken for å få med deg de beste tilbudene.

Service og kundevennlighet

Hos Kiwi Nardobakken er kundeservice en topp prioritet. Butikkens ansatte er vennlige og hjelpsomme, og står alltid klare til å svare på spørsmål eller hjelpe deg med å finne det du leter etter. Du kan også benytte deg av selvbetjente kasser for en rask og effektiv handletur.

Besøk Kiwi Nardobakken i dag

Nå som du vet litt mer om Kiwi Nardobakken, er det på tide å ta turen dit og oppleve det selv. Enten du trenger å handle inn dagligvarer eller er på utkikk etter gode tilbud, vil Kiwi Nardobakken møte dine behov.

“Kiwi Nardobakken er det perfekte stedet for å handle inn matvarer til lave priser. Jeg har vært en lojal kunde i mange år, og jeg blir alltid imponert over utvalget og servicen.” – En fornøyd kunde

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ligger nærmeste Kiwi-butikk?

Den nærmeste Kiwi-butikken ligger på Nardobakken. Finn veien til Kiwi på Nardobakken og få tak i det du trenger.

Hvilke varer tilbyr Kiwi på Nardobakken?

Kiwi på Nardobakken tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer, inkludert fersk frukt, grønnsaker, kjøtt, melkeprodukter og mye mer. Handle alt du trenger til ukeshandelen på Kiwi på Nardobakken.

Hvilke åpningstider har Kiwi på Nardobakken?

Kiwi på Nardobakken har åpent fra kl. 07:00 til kl. 23:00 mandag til lørdag, og fra kl. 10:00 til kl. 21:00 på søndager. Besøk Kiwi på Nardobakken når det passer deg best, med lange åpningstider hele uken.

Hvilke betalingsmetoder aksepterer Kiwi på Nardobakken?

Kiwi på Nardobakken aksepterer de fleste betalingsmetoder, som kontanter, bankkort og kredittkort. Betal på den måten som passer deg best når du handler på Kiwi på Nardobakken.

Finnes det parkeringsmuligheter ved Kiwi på Nardobakken?

Ja, Kiwi på Nardobakken har parkeringsplasser tilgjengelig for kundene. Slipp stresset med å finne parkering, og dra kjapt innom Kiwi på Nardobakken for å gjøre dagligvarehandelen.

Har Kiwi på Nardobakken et eget bakeri?

Ja, Kiwi på Nardobakken har et eget bakeri hvor du finner et utvalg av ferske brød og bakervarer. Nyt duften av nybakte brødvarer fra Kiwi på Nardobakkens bakeri.

Har Kiwi på Nardobakken et stort utvalg av økologiske produkter?

Ja, Kiwi på Nardobakken har et godt utvalg av økologiske produkter, inkludert frukt, grønnsaker, meieriprodukter og mer. Velg økologisk og bærekraftig hos Kiwi på Nardobakken.

Tilbyr Kiwi på Nardobakken levering av varer?

Ja, Kiwi på Nardobakken tilbyr levering av varer til deres kunder. Få varene levert rett hjem til deg fra Kiwi på Nardobakken.

Har Kiwi på Nardobakken et eget utvalg av glutenfrie produkter?

Ja, Kiwi på Nardobakken har et bredt utvalg av glutenfrie produkter for kunder med spesielle behov. Finn et variert utvalg av glutenfrie produkter hos Kiwi på Nardobakken.

Kan jeg delta i Kiwi sin fordelskundeordning på Nardobakken?

Ja, du kan bli med i Kiwi sin fordelskundeordning og få tilgang til gode tilbud og rabatter hos Kiwi på Nardobakken. Få ekstra fordeler som Kiwi fordelskunde hos Kiwi på Nardobakken.

Artiklen Nærmeste Kiwi: Kiwi Nardobakken har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 26 anmeldelser