Nrk chile klær

På «klesindustriens kirkegård» i Chiles ørken – NRK Urix

9. jan. 2022 — De brukte klærne kommer til Chile via havna i byen Iquique helt nord i landet. Iquique er en skattefri sone, og et av få steder som tillater …

Chile – Alle artikler – NRK

Tusener av tonn med kasserte moteklær havner hvert år her i Atacama-ørkenen i det. På «klesindustriens kirkegård» i Chiles ørken. Klesbransjen er en av verdens …

Moteeventyret som ble til et miljømareritt – Oppdatert

Moteeventyret som ble til et miljømareritt – Oppdatert – NRK Radio

21. mar. 2022 — De billige klærne vi kjøper og kaster ender opp i enorme søppelfyllinger. I en ørken i Chile ligger gigantiske hauger av forlatte gensere, …

De billige klærne vi kjøper og kaster ender opp i enorme søppelfyllinger. I en ørken i Chile ligger gigantiske hauger av forlatte gensere, bukser og T-skjorter. Og det voldsomme søppelfjellet bare fortsetter å vokse. Hvordan ble klesbransjen en miljøversting? Og kan det løses?

Chile: En ørken full av giftige klær – Vårt Land

Chile: En ørken full av giftige klær – Vårt Land

16. des. 2021 — BRUK OG KAST: Langt inne i Atacama-ørkenen i Chile ligger det tonnevis av klær som ingen vil ha. Der kommer de til å bli i hundrevis av år.

BRUK OG KAST: Langt inne i Atacama-ørkenen i Chile ligger det tonnevis av klær som ingen vil ha. Der kommer de til å bli i hundrevis av år.

Hvordan havner brukte klær i ørkenen i Chile?

Hvordan havner brukte klær i ørkenen i Chile? – Framtiden i våre hender

20. jan. 2022 — Enorme hauger av brukte klær blir dumpet som avfall i Atacama-ørkenen i Chile. Men ørkenen i Chile er bare ett av mange endepunkter for …

Temaside for vårt arbeid med krav om levelønn for arbeidere i land som produserer våre klær og vår elektronikk.

Jenny Skavlan: – Et grufullt syn – TV2

Jenny Skavlan: – Et grufullt syn

14. jan. 2022 — … men ikke overrasket over nyhetsbildene som viser fjell av bruktklær fra rike land som forsøpler Atacama-ørkenen i Chile. Camilla Blok.

GOD MORGEN NORGE (TV 2): Gjenbruksdronningen er sjokkert, men ikke overrasket over nyhetsbildene som viser fjell av bruktklær fra rike land som forsøpler Atacama-ørkenen i Chile.

Eivind Molde al Twitter: “På «klesindustriens kirkegård» i …

9. jan. 2022 — i Chile #miljø #klesindustrien #klær. Tradueix el tuit. nrk.no. På «klesindustriens kirkegård» i Chiles ørken.

Eivind Molde on Twitter: “På «klesindustriens kirkegård» i …

9. jan. 2022 — @arntstefansen. i Chile #miljø #klesindustrien #klær. Translate Tweet. nrk.no. På «klesindustriens kirkegård» i Chiles ørken.

Keywords: nrk chile klær