Nrk valpekurs

Valpeskolen – 1. episode (Sesong 1) – NRK TV

7. jan. 2021 — Livet med valp er ikke bare kos og lek. Fire familier er midt i den hektiske valpetida og får etterlengtet hjelp av hundetrener Maren.

Hundetrener Maren – Alle artikler – NRK

Vil du gå på valpekurs hos Maren Teien Rørvik? Å få seg valp er en stor avgjørelse å ta, og jungelen av informasjon er lett å gå seg vill i.

Vil du gå på valpekurs hos Maren Teien Rørvik? – NRK

29. jun. 2020 — NRK gir deg sammen med hundetrener Maren, mulighet til å bli med på tidenes valpekurs. Maren Teien Rørvik søker deltakere til Valpeskolen.

Premiere på Marens valpeskole – Programomtaler – NRK

10. des. 2020 — 2021 blir et skikkelig hundeår på NRK, med Maren Teien Rørvik i spissen. Det blir valpeskole og podkast på nyåret og en ny sesong av «Fra …

Valpekurs del 2: Innkalling – NRK Rogaland

27. jan. 2011 — Valpekurs. NRK Rogaland-journalist Maren Berge og rottweiler-tispa Nila går på valpekurs. Dette følger vi i NRK Lokalen.

Valpekurs del 1: – Vi er i gang – NRK Rogaland

20. jan. 2011 — Med blodige legger og oppspiste møbler er NRK Rogaland-journalist Maren Berge klar for valpekurs med rottweileren Nila.

Valpekurs del 5: Vi avanserer – NRK Rogaland

17. feb. 2011 — NRK Rogaland-journalist Maren Berge og rottweiler-tispa Nila går på valpekurs. Dette følger vi i NRK Lokalen. … Valpekurset går mot slutten, og …

Valpekurs del 4: Hilse pent – NRK Rogaland

10. feb. 2011 — Valpekurs. NRK Rogaland-journalist Maren Berge og rottweiler-tispa Nila går på valpekurs. Dette følger vi i NRK Lokalen.

Koronahundene sliter med adferdsproblemer – NRK Oslo og …

11. jul. 2022 — Saugerud advarte tidlig om konsekvensene av mangelen på valpekurs og andre treningstilbud under koronapandemien.

Valpekurs med Nina Vik, oppstart 14.januar

Retrieverklubben Trondheim og omegn inviterer til valpekurs i januar og februar 2020 – vi trener for det … Kurset koster 1650,- for medlemmer i NRK avd.

Keywords: nrk valpekurs