Oppdag Kiwi Stjørdal: Værnes sin beste matbutikk med Kiwi Mindes Hus

Hvis du er på utkikk etter en utmerket matbutikk i nærheten av Værnes, bør du definitivt sjekke ut Kiwi Stjørdal. Denne butikken, som er en del av Kiwi-kjeden, har alt du trenger for å dekke alle matvarebehovene dine.

Kiwi Stjørdal – et utvalg som imponerer

Kiwi Stjørdal tilbyr et bredt utvalg av ferske produkter, dagligvarer, frukt og grønnsaker, kjøttvarer, samt et stort utvalg av hermetisert mat. Butikken har et moderne og ryddig layout, som gjør at kundene enkelt kan finne det de leter etter.

Butikken har også et eget bakeri, hvor du kan kjøpe nylaget brød og bakevarer hver dag. De har et utvalg av både grovt og fint brød som passer til enhver smak.

Kiwi Mindes Hus – en opplevelse for hele familien

En av de unike egenskapene til Kiwi Stjørdal er deres tilknytning til Kiwi Mindes Hus, som ligger like ved butikken. Dette er et museum som tar deg med på en reise gjennom historien til matvarehandelen i området.

Kiwis Mindes Hus har en imponerende utstilling av gamle matbutikkartikler, pakkematerialer og verktøy som ble brukt i handel og salg av matvarer tidligere. Det er en fantastisk mulighet for både barn og voksne å lære om historien og utviklingen av matvarehandelen.

Handleopplevelse og kundeservice

Å handle på Kiwi Stjørdal er en glede i seg selv. Butikken har et vennlig og hjelpsomt personale som alltid er klare til å svare på spørsmål og hjelpe deg med å finne det du leter etter. De har også et bredt spekter av priser og tilbud som gjør det mulig for kundene å handle til gunstige priser.

Besøk Kiwi Stjørdal i dag

Hvis du ønsker en førsteklasses handleopplevelse og en sjanse til å lære om historien til matvarehandelen, bør du definitivt besøke Kiwi Stjørdal og Kiwi Mindes Hus. Med et imponerende utvalg, friske produkter og vennlig kundeservice, er dette et sted du ikke vil gå glipp av.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ligger Kiwi Stjørdal?

Kiwi Stjørdal ligger i Stjørdal kommune i Trøndelag fylke. Kiwi Stjørdal er en matbutikk som tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer og ferske produkter i Stjørdal-området.

Hva er adressen til Kiwi Stjørdal?

Adressen til Kiwi Stjørdal er Fættenborgvegen 10, 7500 Stjørdal. Besøk Kiwi Stjørdal for å handle matvarer og dagligvarer til en god pris.

Hvilke tjenester tilbyr Kiwi Stjørdal?

Kiwi Stjørdal tilbyr tjenester som hjemlevering og Bestill- og hent-servicen. Kiwi Stjørdal gjør det enkelt og praktisk for kundene å få tilgang til nødvendige dagligvarer.

Hva er åpningstidene til Kiwi Stjørdal?

Kiwi Stjørdal har åpent mandag til fredag ​​fra kl. 07:00 til kl. 23:00, lørdag fra kl. 08:00 til kl. 21:00, og søndag fra kl. 10:00 til kl. 21:00. Kiwi Stjørdal har fleksible åpningstider for å imøtekomme kundenes behov.

Finnes det parkeringsmuligheter ved Kiwi Stjørdal?

Ja, det er gratis parkering tilgjengelig ved Kiwi Stjørdal. Kundene kan enkelt finne parkeringsplass ved butikken og handle uten stress.

Hva er Kiwi Mindes Hus?

Kiwi Mindes Hus er en matbutikk som ligger i Stjørdal sentrum, og tilbyr et stort utvalg av dagligvarer og ferske produkter. Besøk Kiwi Mindes Hus for å fylle opp kjøleskapet med gode matvarer og tilbehør.

Hvor finner jeg Kiwi Mindes Hus?

Kiwi Mindes Hus finner du på Fossegrenda 35, 7500 Stjørdal. Ta turen til Kiwi Mindes Hus for en hyggelig og enkel handel.

Kan jeg handle på Kiwi Mindes Hus online?

Ja, Kiwi Mindes Hus tilbyr nettbutikk hvor du kan handle varer online. Kiwi Mindes Hus gjør det enkelt for deg å handle fra komforten av ditt eget hjem.

Hva er åpningstidene til Kiwi Mindes Hus?

Kiwi Mindes Hus har åpent mandag til fredag fra kl. 07:00 til kl. 23:00, lørdag fra kl. 08:00 til kl. 21:00, og søndag fra kl. 10:00 til kl. 21:00. Kiwi Mindes Hus har praktiske åpningstider som gjør det enkelt å handle når det passer deg.

Hvor langt er det fra Værnes til nærmeste Kiwi-butikk?

Fra Værnes er det ca. 8 kilometer til nærmeste Kiwi-butikk. Besøk den nærmeste Kiwi-butikken for å handle mat og dagligvarer etter en reise.

Artiklen Oppdag Kiwi Stjørdal: Værnes sin beste matbutikk med Kiwi Mindes Hus har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 33 anmeldelser