Vegard larsen nrk

Vegard Larsen – Wikipedia

Vegard Larsen – Wikipedia

I 2019 byttet Larsen jobb fra NRK TV til P2, og er programleder for programmet Drivkraft, hvor han inviterer kjente mennesker for en times prat om livet. I 2021 …

Vegard Larsen (@nrklarsen) • Instagram photos and videos

Vegard Larsen. liker å stille spørsmål. Jobber i NRK. Men denne kontoen drives utelukkende av meg selv. Du finner det jeg lager her.

Vegard Larsen (@LarsenVegard) / Twitter

Programleder i Drivkraft. NRK. Oslo, Norway.

Drivkraft – NRK Radio

Vegard Larsen inviterer mennesker med lidenskap, kunnskap og visjoner til samtale om det de brenner for og hva som driver dem. Nyeste episoder.

Vegard Larsen inviterer mennesker med lidenskap, kunnskap og visjoner til samtale om det de brenner for og hva som driver dem.

Vegard Larsen – Journalist – NRK | LinkedIn

Vegard Larsen. Journalist, regissør og programleder i NRK. Lager programmet Drivkraft på P2. NRKUniversitetet i Oslo (UiO) …

Han fyren her, Vegard Larsen og jeg har vært med i #drivkraft …

Vegard Larsens innlegg. Vis profilen til Vegard Larsen · Vegard Larsen. Journalist, regissør og programleder i NRK. Lager programmet Drivkraft på P2.

Lytt til Drivkraft Podcast – Radio

Han fyren her, Vegard Larsen og jeg har vært med i #drivkraft på P2 hos NRK. Veldig bra program.:-) Hør på podcast. Masse drivkraft….

Vegard Larsen « NRK Filmpolitiet – alt om film, spill og tv-serier

Drivkraft. NRK. Hva er det som gjør at noen er så proppfulle av visjoner, giv og lidenskap? Vegard Larsen møter unike mennesker med …

Vegard Larsen. Epost: vegard.larsen@nrk.no. Twitter: Siste artikler skrevet av Vegard Larsen:.

Keywords: vegard larsen nrk